O familie de slătineni avertizează părinții: un individ dubios ademenește copii cu dulciuri! Poliția îl caută

3237

Un anunț postat pe scara unui bloc din Slatina a devenit viral pe o rețea de socializare, acesta fiind postat de către o familie al cărei copil a fost abordat cu dulciuri de către un individ dubios, care a fugit atunci când a văzut că este observat de părinți. Poliția îl caută pe individ.

Un afiș postat pe scara unui bloc din Slatina avertizează părinții să fie atenți la un individ, dezvăluind pățania copilului lor care în seara zilei de Sf Andrei a fost ademenit cu dulciuri de către un bărbat, iar atunci când acesta a observat că l-au văzut părinții a fugit. Sesizarea a ajuns și la Poliția municipiului Slatina.

„Avem o solicitare în acest sens privind investigarea unui incident cu autor necunoscut petrecut în scara unui bloc din Slatina. Se fac  cercetări în acest sens pentru identificarea persoanei bănuite, iar zona este supravegheată”, declară Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Reamintim faptul că în luna mai a acestui an, tot în Slatina, un bărbat de 45 de ani din municipiu, cartierul Steaua, a fost reținut după ce a ademenit copila de 12 ani a unor vecini în scara blocului cu gânduri necurate.