Avansări la jandarmeria olteană cu prilejul Zilei Naționale a României

88

Astăzi, cu prilejul Zilei Naționale a României, la sediul  Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt a avut loc festivitatea de avansare în grad, înaintea expirării stagiului minim, a unui ofițer și cinci subofițeri din cadrul inspectoratului, fiind recompensate și alte numeroase cadre cadre s-au remarcat la lcoul de muncă.

A fost ședință festivă astăzi la IJJ Olt, peste 150 de jandarmi fiind recompensați pentru îndeplinirea exemplară a misiunilor. Astfel, au fost recompensați cu  „Mulţumiri” 20 ofițeri și 50 subofițeri, cu „Felicitări” 6 ofițeri și 39 subofițeri, iar 2 ofiţeri şi 34 subofițeri au fost recompensați cu „Citarea  prin ordin de zi pe unitate”.

„Activitatea a debutat cu citirea Ordinului ministrului afacerilor interne, de avansare în gradul următor, de locotenent colonel, a unui ofițer și Ordinului inspectorului general al Jandarmeriei Române, de avansare în gradul următor, de plutonier adjutant, a celor cinci subofițeri”, anunță IJJ Olt.

Cel care a înmânat norocoșilor noile grade a fost inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, Tudor-Dorel Drejoi.