FOTO/VIDEO Comunitatea din Brâncoveni, mobilizată să ajute o familie rămasă fără acoperiș în prag de iarnă

183

Comunitatea din Brâncoveni, dar și oameni care doresc să ofere ajutor, sunt mobilizați zilele acestea de către un supermarket din comuna olteană și pe facebook pentru a oferi ajutor unei familii din Crușovu căreia un incendiu le-a distrus acoperișul casei și bunurile din interior.

În prag de iarnă, familia Viorel Negrilă a rămas doar cu pereții casei. Un incendiu a distrus acoperișul și bunurile din locuință. Pentru a-i ajuta pe acești oameni greu încercați în aceste momente, comunitatea locală s-a mobilizat în cadrul unei campanii. Donații se vor strânge în magazinul Profi Brastavățu, o campanie de într-ajutorare fiind lansată și pe facebook de către apropiați ai familiei.

Publiée par Andreea Gheorghe sur Jeudi 8 novembre 2018

„05.11.2018 Cea mai neagră noapte din viața unor fetițe, care nu înțeleg unde a dispărut căsuța lor, făcută cu multă trudă de părinții lor. Aceste fetițe care se uită nedumerite la nişte ruine îşi caută pătuțul, jucăriile sau ghiozdanul, dar nu mai e nimic.. Aceste suflete au rămas fără un acoperiş deasupra capului în pragul iernii. Apelăm la voi, la oamenii cu suflet,să ne ajute să refacem căsuța acestor îngeraşi.  Dacă doreşte cineva să ajute această familie,, iban-ul contului îl găsiți în poza de mai jos, pe numele Negrila Viorel. „, este mesajul de solidaritate făcut pe rețeaua de socializare.