FOTO/ Atenție, se-mpușcă cu… vopsea prin pădurile din jurul Slatinei!

270

La mare căutare printre tineri și adulți deopotrivă, paintball-ul se poate juca și în Slatina. O afacere în domeniul jocurilor interactice derulează o societate încă de anul trecut, iar de curând o alta a înflorit pe facebook, o pagină virtuală fiind singura locație unde poți da de „Paintballzone Slatina”, care nu deține teren pentru jocuri recreative și distractive, ci folosește un decor special- pădurile din jurul Slatinei.

Se desfășoară în peste 40 de țări, de prin anii `80, fiind unul dintre cele mai dorite sporturi în aer liber pentru toate varstele, de la 10 până la 65 de ani, femei și bărbați. Activitatea nu este una nouă nici în România, iar acum capătă teren și în Slatina. Mai nou, teren natural pentru acest joc au devenit pădurile din jurul Slatinei, puse la dispoziție amatorilor de distracție, grupuri de 8 sau 10 persoane, de către Paintballzone Slatina, o afacere demarată pe facebook, singurul contact fiind un număr de telefon. Clienților li se oferă „gratuit la dispoziție echipament complet de protecție: combinezon, vesta, casca cu lentile profesioanale, manusi si bineinteleles una dintre cele mai renumite arme de paintball din europa TIPPMANN F-T12 LITE(model 2018). Pret pachet: 150 bile – 45ron /persoana (doua ore). Acum urmeaza partea cea mai frumoasa, dupa ce termini cele 150 de bile din pachetul de baza poti achizitiona bile cu doar 20 de bani bucata!”.

Așadar, dacă vă plimbați prin pădurile din apropierea municipiului, să nu vă speriați că ați nimerit pe vreun teren de antrenament militar sau a început războiul! Cel mult puteți fi împușcați cu vopsea!