FOTO/ Campanie de succes: Sute de copii, încălțați de oameni cu suflet

85

A cerut ajutor să încalțe 89 de copii desculți care nu au avut niciodată o pereche de ghetuțe noi, dar s-a trezit cu sute de perechi. Campania preotului Doru Iagăru „Desculț am fost și m-ați încălțat” s-a finalizat cu un succes nesperat.

„Nu există cuvinte de mulţumire, recunoştinţă, admiraţie şi respect pentru voi, prieteni din ţară şi străinătate! Campania „Desculț am fost și m-ați încălțat” s-a apropiat de final. Cu ajutorul vostru am strâns până în acest moment SUTE DE GHETUŢE noi! Astăzi, 4 noiembrie, caracaleni, craioveni şi bucureşteni ne-am dat întâlnire la biserica noastră, unde am pregătit pachetele. După scurta vacanţă, copiii întorşi la şcoală vor avea o minunată surpriză!„, a anunțat ieri preotul Iagăru, inițiatorul campaniei „Desculț am fost și m-ați încălțat”, rezultatul acțiunii, la care au răspuns numeroși creștini dornici să ajute.

Parohul bisericii din curtea Spitalului Municipal Caracal a identificat 89 de copii din familii nevoiașe care au nevoie de ghetuțe, postând mărimile necesare pe pagina de socializare, un mijloc dovedit eficient și în alte campanii desfășurate privind mobilizarea oamenilor cu suflet mare, cu mențiunea că sunt așteptate ghetuțe noi, un dar care să-i facă fericiți pe copiii care nu au avut niciodată o pereche nouă de încălăminte, ci doar uzată primită în dar de la apropiați sau achiziționată la mâna a doua.

Impresionate, numeroase persoane din mai multe județe ale țării, dar și din afara granițelor, au răspuns campaniei, iar darurile au depășit de câteva ori cererea. Acum, câteva sute de copii vor merge la școală încălțați corespunzător sezonului rece.