Facturile Companiei de Apă Olt pot fi plătite și în magazinele partenere PayPoint

64

Oltenii din toate orașele județului pot plăti factura la apă și la magazinele cu PayPoint. Compania de Apă Olt a încheiat un acord cu principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail.

Factura la apă și canalizare nu mai trebuie plătită în Olt doar la casieriile Companiei de Apă! Operatorul a extins posibilitățile de plată și prin intermediul terminalelor din magazinele cu siglă galbenă PayPoint, după introducerea în vară a plăților prin serviciile banking ale BCR și prin punctele de  plată UN-DOI Centrul de Plăți.

Noua modalitate de plată este posibilă datorită acordului de colaborare între PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail, şi Compania de Apă Olt, principalul operator de apă și canalizare din județul Olt.

Serviciul se adresează clienților Companiei de Apă Olt din municipiile Slatina și Caracal și din orașele Balș, Corabia, Drăgănești-Olt, Scornicești, Piatra-Olt și Potcoava.

„Pentru a efectua o plată, clientul trebuie doar să se prezinte cu factura în cel mai apropiat magazin cu semnul galben PayPoint și să comunice vânzătorului tipul de plată pe care doreşte să o efectueze. După scanarea codului de bare de pe factură, vânzătorul va încasa banii în numerar şi îi va oferi un bon cu toate detaliile tranzacţiei (data plăţii, suma, locaţia, furnizorul etc). Clienții nu sunt condiţionați de achiziţionarea unor articole din magazine şi nu există comisioane pentru tranzacţionări, serviciul fiind gratuit”, explică purtătorul de cuvânt al CAO, Crina Jilavu.

Cetățenii pot identifica cele mai apropiate magazine partenere PayPoint pe site-ul companiei, la adresa www.paypoint.com/romania, secțiunea „Localizare comerciant”.