Doi bătrâni, bătuți cu bestialitate până la mutilare și lăsați în frig în spatele casei. Bărbatul este în comă

335

Doi bătrâni de 73 și 72 de ani, din satul Săltănești, comuna Brebeni, au fost bătuți cu bestialitate în propria casă și lăsați în frig o noapte întreagă. Cei doi au ajuns la spital la Craiova, bărbatul fiind în comă.

Un bărbat a intrat  în noaptea de vineri spre sâmbătă în casă peste doi bătrâni, cerându-le bani. Tâlharul și-a însuțit portofelul acestora, după ce i-a bătut cu bestialitate, până la mutilare, și i-a aruncat în spatele casei, lăsându-i acolo în frig toată noaptea. Femeia a reușit să se târască până la poartă, cerând ajutor vecinilor.

Cele două victime au ajuns la spital la Craiova în stare gravă, bătrânul fiind în comă.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt au întocmit un cerc de suspecți și au început audierea acestora, printre suspecți numără și un nepot al victimelor. Deocamdată, în cauză nu s-a dispus nicio măsură. Procurorii așteaptă să poată audia una dintre victime pentru a le putea furniza mai multe amănunte. Din informațiile furnizate de procurori, femeia este în afara oricărui pericol în timp ce bărbatul este în comă, medicii fiind rezervați cu privire la șansele lui de supraviețuire.

Nu se cunoaște, deocamdată, suma de bani cu care au plecat tâlharii.

În comuna Brebeni din Olt a fost instituită în urmă cu câteva săptămâni zonă de siguranță publicăvdin cauza numărului foarte mare de furturi, iar pe ulițele satului patrulează zeci de polițiști, mascați si jandarmi.