DETALII ȘOCANTE S-a stabilit cum și-a ucis polițistul din Pitești copilul de trei ani

338

Detalii șocante ies la iveală în cazul polițistului din Argeș care și-a împușcat, ieri, copilul de 3 ani și apoi s-a sinucis. Potrivit anchetatorilor, băiețelul dormea când tatăl său i-a pus o pernă pe cap, apoi l-a împușcat, micuțul fiind găsit într-un sac de dormit. Oamenii legii vor să afle dacă polițistul era băut sau consumare droguri înainte de abominabila faptă.

Judiciariștii au găsit în locuința polițistului mai multe bilete de adio în care bărbatul își justifica fapta.

Anchetatorii iau în calcul gelozia drept o posibilă justificare a ceea ce a făcut polițistul de la crimă organizată. Săptămâna trecută abia ce divorțase la un notar și trăia cu impresia că soția și-a găsit un iubit, tot polițist.

Mai mult, se pare că cea care a cerut divorțul este chiar femeia.

 

Poliţistul de la Crimă Organizată și copilul său au fost găsiți, sâmbătă, morți în apartamentul bărbatului din Pitești, prima ipoteză a anchetatorilor fiind că bărbatul și-a împușcat copilul, apoi s-a sinucis.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Române, Georgian Drăgan, polițistul nu a fost cercetat disciplinar sau administrativ, iar soția nu depusese sesizări împotriva lui.

Conform unor surse din cadrul anchetatorilor, polițistul fusese testat psihologic în ianuarie şi declarat apt.

Conform acelorași surse, polițistul în vârstă de 29 de ani era divorțat, având cu fosta soție, și ea de 29 de ani, un copil de 3 ani și 7 luni. Femeia a dus sâmbătă dimineață copilul la locuința fostului soț, după care bărbatul nu a mai răspuns la telefon, astfel că femeia a alertat serviciile de intervenție.