INCREDIBIL Un polițist și-a ucis copilul de doar trei ani. El era fiul unui lider PNL

431

Un polițist și-a împușcat fiul de doar trei ani după care s-a sinucis. Totul s-a întâmplat în această dimineață în Pitești, la scurt timp după ce micuțul îi fusese adus de fosta soție. Femeia este cea care a descoperit scenele înfiorătare. Alertată că bărbatul nu răspundea la telefon, ea s-a deplasat la locuința lui. Surse din cadrul anchetei susțin că polițistul a lăsat mai multe bilete de adio.

Tragedie într-un apartament din Pitești. O tânără mămică și-a sunat fostul soț pentru a vedea ce face băiețșelul de doar trei ani pe care ăl lăsare la el cu cțteva ore înainte. Pentru că nu răspundea femeia s-a deplasat la locuința fostului soț. Duppă ce a intrat în apartament, femeia a leșinat. Un vecin a ieșit și a văzut aceeași grozăvie care a determinat leșinul femeii: vecinul său, polițist de meserie, se împușcase cu arma din dotare. Abia după venirea anchetatorilor chemați de vecin, s-a aflat că în locuință se mai afla o victimă, tot împușcată: fiul de doar trei ani al acestuia.

Surse din cadrul anchetatorilor susțin că la verificare alocuinmței a fost găsit și un bilet de adio, fără a face public conținutul acestuia.

Polițistul criminal care s-a sinucis lucra la Crimă Organizată în Pitești și era fiul liderului PNL Mioveni.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Române, Georgian Drăgan, polițistul nu a fost cercetat disciplinar sau administrativ, iar soția nu depusese sesizări împotriva lui.

Acesta a precizat că, polițistul fusese testat psihologic în ianuarie şi declarat apt.

Conform acelorași surse, polițistul în vârstă de 29 de ani era divorțat, având cu fosta soție, și ea de 29 de ani, tot polișțistă, un copil de 3 ani și 7 luni.

Cei doi au divorţat săptămâna aceasta la notar şi au obţinut custodie comună pentru fiul lor.