O slătineancă, în ring la Campionatul European din Rusia

183

Săptămâna aceasta, la Anapa, Rusia, se desfășoară Campionatul European de Box Juniori. Din lotul României face parte și Alexandra Gheorghe, câștigătoare a locului V la campionatul european de anul trecut.

http://realitateaoltului.ro/2018/01/12/boxul-oltean-performanta-si-speranta-2/

Ieri, pugilistele ce fac parte din Lotului Olimpic al Romaniei de Junioare pentru Campionatul European care va avea loc în Rusia la Napa și-au încheiat pregătirea la Slatina, organizată de CSM Slatina începând cu data de 10 septembrie. Din lot face parte și sportiva noastră, Gheorghe Alexandra, care va concura la categoria 54kg.

Antrenorii Adrian Lăcătuș și Cosntantin Gălbenușe, ajutați de Luminița Turcin, Constantin Bebeselea și Gigi Iliescu au asigurat nu numai pregătirea fizică, ci au organizat și meciuri de verificare, astfel încât româncele să fie apte să se întoarcă din Rusia victorioase.

Celelalte sportive din lot sunt: Manea Gabriela -50kg CSM Tulcea, Danilet Ecaterina-60kg CSM Botoșani, Marin Loredana-63kg CSM Călarași, Guta Iulia-66kg CSM Sibiu, Andrei Roberta-75kg CSM Tulcea, Schinte Petronela-80kg CSM Drobeta Turnu Severin.