Caracal, pe itinerariul Turneului național ʺClasic la puterea a treiaʺ

54

Cu două violoncele, o vioară și un flaut, o familie de muzicieni a pornit pe 1 octombrie în turneu prin România. Astăzi vor poposi la Caracal.

Timișoara, București, Bistrița, Alba Iulia, Deva, iar astăzi Caracal. Turneul național extraordinar ʺClasic la puterea a treiaʺ se va încheia mâine în Capitală, însă astă-seară familia Cazacu va încânta publicul din fosta capitală a Romanaților.

Instrumentiști excepționali, cu interpretări sclipitoare și muzică bună sunt Marin Cazacu – violoncel, Iulia Cazacu – vioară, Ştefan Cazacu – violoncel și invitatul lor Constanţa Cazacu – flaut. Cazacu String Trio prezintă spectacolul  Clasic la puterea a treia, începând cu ora 19.00, pe scena Teatrului Național Caracal.

Turneul a debutat  de Ziua internaţională a muzicii, 1 octombrie, și se va încheia pe 10 octombrie. Cuprinde recitaluri cu un repertoriu divers, românesc şi internaţional, cu piese arhicunoscute, dar şi cu lucrări româneşti originale, compuse special pentru acești mari instrumentiști , recitaluri pline de farmec şi culoare.