Anda Adam a botezat la Catedrala Slatina băiețelul unui membru al clanului Fluture. Masa și dansul -la Drăgănești-Olt, la restaurantul de lângă palatul finului

727
Foto: Cancan

După modelul concitadinilor din clanul Bercea, înrudiți cu nume sonore precum Mircea Băsescu, Theodor Stolojan, Maria Huza, Gabriel Diaconu, etc, și clanul Fluture caută nași de fală. Băiețelul lui Cristinel Goman a fost botezat duminică de Anda Adam.

Nășia dintre celebra cântăreață Anda Adam și nu mai puțin celebrul (în lumea interlopă, mai ales) clan Fluture din Drăgănești-Olt a fost pusă la cale încă de la finele anului trecut, dar amânată din cauza problemelor cu legea ale finului Cristinel Goman. Duminică, nașa Anda a fost prezentă la creștinarea finului, ajuns la vârsta de un an și opt luni. Botezul a avut loc la Catedrala Slatina, petrecerea fiind dată apoi la restaurantul finului, aflat în localitatea Drăgănești-Olt, vizavi de palatul acestuia.

Surse apropiate finului au declarat pentru Cancan.ro că a fost o petrecere restrânsă, nașa fiind însoțită de 4 apropiați.

Finul Goman a ieșit acum o lună de zile din arestul preventiv:

http://realitateaoltului.ro/2018/04/19/mandate-de-arestare-de-la-dna-brasov-pentru-clanul-fluture/

http://realitateaoltului.ro/2018/04/18/seful-clanului-fluture-ridicat-de-dna-afla-ce-a-facut/

Cristinel Goman, foto: cancan