Polițiștii de frontieră, percheziții la Izbiceni la contrabandiști de țigări

535

Doi bărbați din comuna olteană Izbiceni s-au trezit ieri cu polițiștii de frontieră acasă, fiind suspectați de contrabandă și fraude vamale. Oamenii legii au găsit țigări fără banderolă fiscală și bani.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Olt au depistat, în zona de competenţă, o importantă sumă de bani și 260 de pachete cu ţigări , fără banderolă fiscală. „Ieri, între orele 07:00-09:00, în baza unor informaţii de interes operativ deținute la nivelul Compartimentului Prevenirea și Combaterea Migrației Ilegale și Infracționalității Transfrontaliere și în baza mandatului emis de către Judecătoria Corabia, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră au efectuat două perchiziţii domiciliare, la doi cetățeni români, pe raza comunei Izbiceni, județul Olt. Cu această ocazie au fost identificate şi reţinute,  în vederea continuării cercetărilor, cantitatea totală de 260 pachete cu țigări, marca Marble, fără banderolă fiscală şi suma de 21.025 lei”, declară comisar  șef de poliție Florescu Leonoriu.

Cei doi olteni sunt acum cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”contrabandă şi fraude vamale”.

Astăzi, polițiștii olteni au făcut o nouă captură de țigări de contrabandă, cea mai mare de până acum înregistrată la nivel național. Țigările au fost depistate într-un tir ce s-a răsturnat la Colonești, ascunse în ambalaje de detergent.

Mai multe AICI:

FOTO/ Tir răsturnat la Colonești, cu țigări ascunse-n ambalaje de detergent. Cea mai mare captură din toate timpurile!!!