Deputatul Stănescu, discuții în Olanda pe tema Politicii Agricole Comune și președinția română a Consiliului UE

22

Deputatul de Olt Alexandru Stănescu conduce în aceste zile delegația românească a Camerei Deputaților în Olanda, unde se poartă discuții cu omonimii din Camera Reprezentanților pe tema PAC. Parlamentarii sunt însoțiți de către Brândușa Predescu, ambasadorul României la Haga.

În perioada 3-5 octombrie, președintele Comisiei pentru Agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice a Camerei Deputaților – deputatul de Olt Alexandru Stănescu, alături de colegi deputați,  desfășoară o vizită de lucru în Olanda.

„Astăzi ne-am început ziua cu o serie de discuții interesante privind președinția română a Consiliului UE și viitoarea Politică Agricolă Comună, purtate cu delegația Comisiei pentru Agricultură din Camera Reprezentanților, condusă de doamna președinte Attje Kuiken.”, a anunțat alesul Oltului.

Politica Agricolă Comună (PAC) are ca obiectiv principal asigurarea aprovizionării continue cu alimente sigure, produse într-un sistem durabil şi la prețuri rezonabile, precum și menţinerea unui standard de viață decent pentru agricultori.