Arbitrul Nicușor Pop, bătut de jucătorul Marian Silaghi. ”Centralul” a fost și deposedat de fluier

50

Violențele nu se mai termină în fotbalul mic. Meciul de fotbal dintre Rapid Zimbor şi Agronova Dragu, din Seria Est a Ligii a V-a, a fost întrerupt în minutul 75, după ce arbitrul a fost agresat de un jucător.

Momente de panică la Zimbor, acolo unde un jucător l-ar fi lovit pe centralul partidei cu Agronova Dragu, după care l-ar fi prins de gât, l-a doborât la pământ pe arbitru şi l-ar fi trântit în iarbă. Totodată, agresorul i-a sustras fluierul, astfel că tânărul cavaler al fluierului a fost obligat să întrerupă definitiv jocul printr-un gest cu mâinile. Arbitrul a făcut plângere la poliţie, dar este decis să îl acţioneze în instanţă pe violentul fotbalist.

Beneficiind de mai mulţi jucători originari din judeţul Cluj, Rapid Zimbor vrea să câştige primul loc în serie şi să promoveze în Liga a IV-a. În minutul 70, echipa din Zimbor a deschis scorul prin Mihai Tilincă, dar bucuria a fost foarte scurtă, deoarece Agronova a egalat la nici un minut distanţă. Partida s-a terminat în minutul 75.

Nervii din tabăra gazdelor au răbufnit cu 15 minute înainte de final, când jucătorul Marian Silaghi (33 ani) a protestat vehement la o decizie a arbitrului Nicuşor Pop.

Centralul’ partidei l-a avertizat cu cartonaşul galben pe fotbalistul originar tocmai din Cluj. Cum acesta mai avea un galben, a fost eliminat! În acel moment, clujeanul şi-a pierdut cumpătul şi a tăbărât asupra arbitrului pe care l-ar fi lovit violent cu podul palmei în figură.

Agresorul a continuat să îl îmbrâncească pe arbitrul în vârstă de doar 23 de ani. Marian Silaghi i-a smuls din mână fluierul, iar violenţele s-au terminat doar în momentul în care au intervenit coechipierii jucătorului.