La Cungrea, ce nu dă ministerul, asigură primăria: manuale GRATUITE pentru toți elevii din ciclul primar

49

Elevii claselor primare care învață la unitățile din Cungrea au avut surpriza de a găsi pe bancă toate manualele necesare. Părinții nu vor trebui să cumpere nimic, primăria asigurând generației tinere cărțile după care vor studia în acest an școlar.

Un exemplu demn de urmat de către toți edilii din țară este dat în comuna olteană Cungrea, unde elevii nu se pot plânge că nu au după ce învăța, iar părinții nu vor fi nevoiți să cumpere manualele ce ar fi trebuit asigurate gratuit de către minister. Primăria a achiziționat toate manualele pentru elevii de la clasa pregătitoare și clasele I- IV.

„Băncile școlare ale unității de învățământ din Cungrea și-au întâmpinat astăzi elevii încărcate de manuale. Pentru că educația copiilor a fost și este o prioritate pentru noi și pentru a facilita accesul elevilor noștri în tainele disciplinelor școlare, Primăria Cungrea a achiziționat din fonduri proprii manuale școlare pentru toți elevii claselor pregătitoare – IV. Încântarea surprinsă astăzi în ochii micilor noștri elevi a fost satisfacția noastră!”, a anunțat edilul Liviu Voiculescu, urându-le succes elevilor.