CUTREMURĂTOR Una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din România A MURIT

69

Este din nou doliu în presa din România! Eurosport a anunțată că una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din domeniu a încetat din viață. E Ivonne Ghiță, comentatoare a cunoscutului post a pierdut lupta cu o boală necruțătoare.

Ivonne Ghiță s-a remarcat prin profesionalismul său în comentariile sporturilor artistice și ale celor olimpice, dar și prin vocea sa inconfundabilă. Înainte de a împlini 51 de ani (pe 11 decembrie), Ivonne Ghiţă a pierdut lupta cu o boalanecruțătoare, fiind învinsă de cancer.

Iată mai jos mesajul transmis de redacția Eurosportsemnat de Arnold Cobilanschi, Director Editorial Eurosport România.

Dragi prieteni,

Cu adâncă și profundă durere, în această seară, echipa Eurosport și-a luat adio de la colega și prietena Ivonne Ghiță. Boala a învins și Ivonne s-a stins din viață.

Din 2004 alături de noi, Ivonne a fost vocea inconfundabilă a sporturilor ”artistice”, a programelor olimpice și a multor competiții transmise de Eurosport.

Am pierdut un comentator de bază, dar mai ales una dintre cele mai plăcute personalități din redacția noastră.

Ivonne, să-ți găsești liniștea eternă! ,,

Discovery și Eurosport România își exprimă ,,profundul regret pentru pierderea colegei noastre și suntem alături de familie și cei dragi în aceste momente grele.”

Este al doilea comentator de la Eurosport care moare în ultimele două luni. Pe 19 iulie, Marius Ancuța, celebrul comentator de snooker, a murit din cauza cancerului.