FOTO Administraţia caracaleană, vizitată de ministrul Apărării, şi-a prezentat investiţiile de care să beneficieze şi soldaţii americani

69

Comemorarea victimelor atentatelor de la 11 septembrie 2001 din Statele Unite a dat prilejul ieri ministrului Apărării, Mihai Fifor, să viziteze şi administraţia caracaleană. La întâlnire s-a discutat atât despre proiectele de dezvoltare desfăşurate până în prezent, cât şi despre planurile de viitor.

Veniţi ieri la Baza NATO de la Deveselu pentru a comemora victimele atentatelor din New York de acum 17 ani, ministrul Apărării Naționale, Mihai Fifor, şi ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, au vizitat şi Primăria Caracal împreună cu comandanții structurilor militare din zonă. La întâlnire a participat şi deputatul de Olt Dan Ciocan.

Ministrul s-a interesat de investițiile derulate de primărie, felicitând administrația locală pentru proiectul de transformare a fostei policlinici militare în Centru Regional Medical de Diagnostic şi Tratament Ambulatoriu.

„La întâlnire s-a discutat atât despre proiectele de dezvoltare desfăşurate până în prezent, cât şi despre planurile de viitor. Ministrul Fifor și-a exprimat aprecierea pentru investiţiile realizate la nivelul administraţiilor locale în proiectele de infrastructură şi utilităţi de care beneficiază în comun atât baza militară, cât şi comunităţile locale din Deveselu şi Caracal. În context, Mihai Fifor a mulţumit pentru sprijinul primăriei şi consiliului local Caracal pentru revenirea în administrarea M.Ap.N. a fostei policlinici militare din oraş, care va fi transformată într-un Centru Regional Medical de Diagnostic şi Tratament Ambulatoriu modern. După finalizarea investiţiilor de către M.Ap.N., Centrul va asigura nevoile de asistenţă medicală de prim nivel pentru garnizoana Caracal şi pentru personalul român şi american care deserveşte Baza de la Deveselu, pentru rezerviştii militari, dar şi pentru populaţia civilă, prin cabinetele de medicină de familie care vor funcţiona aici.„, dezvăluie Octavian Stănescu, viceprimarul municipiului Caracal.