Campania Cancel Cancer, la Slatina. Consulatțiile gratuite se oferă în parcarea Kaufland

740

Campania derulată de Avon în parteneriat cu Kaufland privind depistarea precoce a cancerului la sân a ajuns și la Slatina, fiind demarată pe 4 septembrie. Astăzi este ultima zi de consultații gratuite, femeile fiind așteptate până la ora 19.00 în parcarea supermarketului de pe Bd. N. Titulescu.

„Depistarea precoce este esențială, cancerul de sân are șanse de vindecare de 94% dacă este depistat în stadii incipiente (0 și I). Vă așteptăm la Cancel Cancer, să aflați că sunteți bine!„, este invitația lansată femeilor din Slatina și nu numai de către organizatorii campaniei Cancel Cancer, două companii care se implică în viața comunităților unde au puncte de lucru. Cabinetul mobil ajunge în 12 orașe din țară.

Campania a fost derulată pe 4 septembrie la Slatina și se încheie astăzi, femeile fiind așteptate pentru consultații gratuite, între orele 10.00- 19.00, în parcarea Kaufland, Nicolae Titulescu, 29A.

Pacientele care la examinarea individuală prezintă particularități vor fi supuse unei ecografii, iar femeilor cu vârsta de peste 45 de ani li se oferă în vederea efectuării unei mamografii un voucher pentru o investigație la o clinică parteneră din oraș. Avon se implică din 1992 în lupta împotriva cancerului la sân, desfășurând campanii și finanțând în zeci de țări programe specializate în prevenirea și tratarea acestei boli.