Pasagerii microbuzului răsturnat la Stoenești mergeau la muncă în Spania

1336

Cele șase persoane aflate în microbuzul ce s-a răsturnat în această dimineață la ieșirea din comuna Stoenești spre municipiul Caracal, pe D.N. 6 – E 70, plecaseră la muncă în Spania. Femeia care rămăsese încarcerată a decedat.

Doar trei din cele șase persoane din Alexandria ce se deplasau spre Craiova cu un microbuz pentru a pleca la muncă în Spania mai pot onora contractul, leziunile suferite în urma răsturnării microbuzului la ieșirea din Stoenești spre Caracal nefiind atât de grave pentru a necesita internarea. Un bărbat și o femeie, cu diverse traumatisme, au fost transportați la CPU Caracal, iar femeia, în vârstă de 41 ani, pentru scoaterea căreia dintre fiarele contorsionate au intervenit pompierii, nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Accidentul s-a produs din vina șoferului, un slătinean în vârstă de 23 de ani, care a pierdut controlul asupra volanului într-o curbă.

”Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză, polițiștii fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

 Despre accident:

FOTO/VIDEO Microbuz cu 6 pasageri, RĂSTURNAT la Stoenești. O femeie a DECEDAT, doi pasageri la Urgențe