Spitalul Slatina angajează 10 asistenți medicali, liftier și instalator

578

Cea mai mare unitate medicală din județul Olt continuă seria angajărilor pentru reducerea deficitului de personal. Spitalul Slatina a scos recent la concurs 10 posturi de asistenți medicali și două de muncitori calificați.

Spitalul Județean de Urgenţă Slatina recrutează zece asistenți medicali, 24 august fiind termenul limită pentru depunerea dosarelor. Se caută: 2 asistenți medicali principali la Secţia ortopedie şi traumatologie, un asistent debutant și unul principal la Secţia ORL, doi asistenți debutanți la Secţia chirurgie generală, un asistent medical debutant la Secţia obstetrică-ginecologie I, un asistent medical debutant la Secţia boli infecţioase, un asistent medical debutant la Secţia nefrologie și un asistent medical debutant la Secţia cardiologie.

Pentru posturile de asistent medical principal, specialitatea medicină generală, nivel de studii postliceale, se cer 5 ani vechime ca asistent medical. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 12 septembrie proba scrisă, 17 septembrie interviul.

De asemenea, unitatea medicală mai recrutează și doi muncitori calificați- un instalator pentru punctul de lucru Scorniceşti și un liftier. 24 august este termenul limită pentru depunerea dosarelor, concursul urmând a fi organizat pe 4 septembrie proba scrisă și pe 7 septembrie proba interviu.