Vești proaste! A fost emis COD GALBEN de PLOI TORENȚIALE! Care sunt zonele vizate

58

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare de tip cod galben, ce este valabilă în următoarele ore.

Astfel, în intervalul 10-08-2018 ora 14:00 până la 10-08-2018 ora 15:30, în județul Bihor, în zona de munte, se vor înregistra averse care vor cumula 25-30 l/mp, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, dar și grindină de dimensiuni mici.

Prognoza meteo pentru weekend

Vremea în acest weekend aduce vremea frumoasă în general, cu temperaturi ce pe alocuri depășesc  32 de grade Celsius, canicula fiind prezentă doar în zonele de câmpie. Apar și ploi, însă neînsemnate cantivativ și îndeosebi la munte. Un alt fenomen, ceața, își va face apariția în partea de nord a României, dar și în depresiuni.

Cum va fi vremea în weekend. Sâmbătă, 11 august

Sâmbătă, vremea va fi în continuare predominant frumoasă, dar călduroasă îndeosebi în regiunile vestice. Cerul va fi mai mult senin, dar în timpul după-amiezii în zonele montane vor fi unele înnorări și cu totul izolat se vor semnala ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 33 de grade, cu cele mai ridicate valori în Câmpia de Vest.

În Capitală vremea va fi în continuare frumoasă, cu cer mai mult senin. 15-17 grade dimineata si 30-31 de grade la amiază.

Cum va fi vremea în weekend. Duminică, 12 august

Duminică, 12 august, vremea se va menține călduroasă în majoritatea regiunilor, dar probabilitatea de apariție a ploilor de scurtă durată va fi relativ ridicată pe parcursul după-amiezilor doar în zona montană și în extremitatea de nord a țării.