Concurs pentru șefi de schimb la ARESTUL poliției oltene

96

IPJ Olt a scos, pentru data de 17 septembrie, la concurs două funcții de șef schimb la Centrul de reținere și arestare preventivă, prin recrutare din sursă internă.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt recrutează din rândul agenților de doi şefi schimb la Centrul de reținere și arestare preventivă. Se caută absolvenţi ai școlii de agenţi de poliţie sau studii liceale, să aibă grad profesional minim de agent de poliţie și vechimea de minim 2 ani, să deţină/să obţină autorizaţie de acces la informaţii clasificate clasa „secret de serviciu”, să aibă sau să urmeze cursuri de perfecționare în domeniul C.R.A.P., să nu fie cercetat disciplinar și să fi obţinut în ultimii 2 ani calificativul de cel puţin „BINE” la evaluarea anuală de serviciu.

Înscrierile se fac până pe 13 august. Testarea psihologică se va desfăşura la Centrul de Psihosociologie al M.A.I. din Bucureşti.

Examenul se va desfăşura la sediul I.P.J. Olt în data de 17 septembrie şi va consta în susţinerea unei probe unice, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale, ce va fi înregistrat audio-video.