Primăria Topana caută secretar. Postul, scos la concurs din nou, după un an

218

Agenția Națională a Funcționarilor Publici a scos din nou la concurs postul de secretar al comunei oltene Topana. Candidații trebuie să aibă minimum 5 ani vechime.

Primăria Topana caută secretar, recrutarea fiind realizată de ANFP. Candidații trebuie să aibă studii superioare în științe juridice sau administrative, studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, precum și o   vechime de minimum 5 ani.

22 august este termenul limită pentru depunerea dosarelor, pe 4 septembrie urmând a fi organziată proba scrisă., iar data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Aceasta nu este pentru prima dată când postul de secretar este scos la concurs. Și în mai anul trecut Primăria Topana printre cele 18 primării din județul Olt cu deficit de secretari și pe lista celor 15 localități oltene pentru care ANFP a organizat concurs de ocupare a postului de secretar, alături de Cungrea, Deveselu, Dobreţu, Dobrosloveni, Fălcoiu, Gostavăţu, Gura Padinii, Ianca, Mihăieşti, Milcov, Priseaca, Urzica, Vădastra şi Vitomireşti.