Circa 400 de tineri fotbaliști din România, Spania și Republica Moldova, la Slatina Summer Junior Cup

225

Aflată la a doua ediție, Slatina Summer Junior Cup capătă anvergură internațională. La cea mai puternică și mai mare competiție din zona Olteniei și-au anunțat participarea, alături de  echipe de top ale fotbalului juvenil din țară și ultima câștigătoare a Football Cup Barcelona- Bosc de Tosca, dar și cea mai titrată echipă din republica Moldova- Zimbru Chișinău.

La finele acestei luni, în capitala Oltului se va desfășura cea mai mare competiție din zona Olteniei de fotbal destinată tinerilor sportivi, competiție ce capătă anvergură internațională prin participarea unor echipe din Spania și Republica Moldova. În perioada 30 august- 8 septembrie, la Slatina se va desfășura cea de-a doua ediție a Slatina Summer Junior Cup, competiție organizată de Athletic Slatina în parteneriat cu DJST Olt și Primăria Slatina.

Pentru organizarea și desfășurarea Turneului „ SLATINA SUMMER JUNIOR CUP”, CSM Slatina și ACS Athletic Slatina au încheiat un protocol de colaborare, turneul urmând a fi  organizat în incinta Complexului Sportiv „1Mai”.

Circa 400 de sportivi vor fi prezenți la turneu, anunțându-și participarea echipe de top ale fotbalului juvenil, printre care: Academia Gheorghe Hagi Constanța, Universitatea Craiova, Școala de Fotbal „G.Popescu” Craiova, Academia D.Coman Pitești, LPS Banatul Timișoara, Luceafărul Cluj , Kids Timpa, Juventus Timișoara, Unirea Slobozia, Luceafărul Severin, Luceafărul Tj Jiu, Viitorul Constanța, ACS Juniorul București, FC Argeș, Academia Fotbal Club Bacău Cristian Ciocoiu, etc.

Turneul se va desfășura în perioadele 30 august – 1 septembrie și 6 – 8 septembrie.

La acest turneu și-a anunțat participarea și Bosc de Tosca, ultima câștigătoarea a Football Cup Barcelona (competiție câștigată în anul 2016 și de pustii slatineni). Catalanii vor participa la grupa de vârstă 2006. După ce anul trecut au jucat finala la Memorialul „Eugen Stanciu”, Zimbru Chișinău – cea mai titrată echipă din Republica Moldova, a confirmat și ea participarea la Slatina Junior Cup. Gruparea de peste Prut va lua startul la turneul slătinean la grupele 2006 si 2007.