Săptămâna viitoare se spală rețelele de alimentare cu apă. În noaptea de marți se OPREȘTE furnizarea

114

Între 23 și 27 iulie, Compania de Apă Olt va efectua în fiecare noapte lucrări pe rețelele publice de alimentare cu apă potabilă. Într-o singură noapte, cea de marți spre miercuri, se va opri furnizarea.

Săptămâna viitoare, de luni până vineri, în fiecare noapte, CAO anunță spălări ale rețelelor de alimentare cu apă potabilă. Astfel, de luni seara, ora 21.30, până marți dimineața la ora 5.30, se vor spăla rețelele din partea de jos a municipiului Slatina. CAO anunță că nu se va opri furnizarea apei, ci pe parcursul lucrărilor și o perioadă după finalizare este posibil să apară o modificare a turbidității apei și flcutuații de presiune.

În noaptea de marți spre miercuri, în intervalul orar 22.00- 5.30, lucrările vor impune golirea totală a sistemului public, astfel că se va opri total furnizarea apei în partea de sus a municipiului.

Programul lucrărilor și spălărilor continuă între 25 și 27 iulie, până în dimineața zilei de 28 iulie, între orele 21.30- 5.30, în partea de sus a municipiului și în comuna Slătioara. Lucrările nu impun oprirea furnizării apei.