Doliu în familia fostului premier Adrian Năstase. Află ce persoană dragă l-a părăsit

232

Fostul premier Adrian Năstase este în doliu. Mama acestuia s-a stins astăzi din viaţă, la 90 de ani, pe un pat de spital. Anunțul trist a fost făcut chiar de Adrian Năstase, pe blogul personal

Sarbatorirea Zilei nationale a Frantei din acest an imi va ramane adanc in memorie. Astazi s-a stins din viata mama mea. Implinise, de curand, 90 de ani. S-a topit incet, in ultimile luni. La spital. nu mai putea sa-mi vorbeasca. Ma privea fix cu ochii ei incredibil de albastri si-mi aducea aminte de cate si prin cate am trecut impreuna.

Poate ca imi povestea cum ma ducea, in clasele primare, la scoala din curtea Catedralei Sf. Iosif, asteptand apoi sa termin orele. Veneam, impreuna, in fiecare zi, pe vreme frumoasa sau urata,  din zona Colentinei, urcand in tramvaiul 21 si apoi  in autobuzul  care ajungea la Sala Palatului. Sau poate ca imi povestea cum s-a izolat in casa, refuzand sa vada pe cineva cat timp am fost la Jilava.

Sa-ti gasesti linistea, scumpa mea mama si sa ne ocrotesti, de acolo de sus, asa cum ai facut-o si pana acum! „a fost postarea politicianului.