Purici la Spitalul Judeţean Arad. Președintele CJ le-a cerut ziariștilor să nu-i bage în seamă

88

Ziariștii din Arad au primit o solicitare inedită din partea președintelui Consiliului Județean, Iustin Cionca. Acesta le-a cerut ziariștilor, în cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi, să ignore informațiile apărute într-o publicație locală potrivit cărora într-o secție a spitalului din localitate ar mișuna puricii. El și-a justificat solicitare pentru a nu afecta imaginea spitalului. Potrivit lui Cionca, cei care au adus în spital puricii sunt vizitatori, iar cea mai eficientă măsură ca povestea să nu se mai repete ar fi interzicerea vizitelor în unitatea medicală.

Preşedintele CJ Arad, Iustin Cionca, a organizat, astăzi, o conferinţă de presă, împreună cu conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU), pentru a anunţa introducerea unor tratamente noi în această unitate.
În timpul întâlnirii cu ziariștii, șeful administrației arădene s-a artat deranjat de un articol apărut în presa locală, în care se susținea că într-una dintre secțiile unității medicale puricii mișună în voie. Cionca a susținut că prin astfel de articole se aduce o atingere gravă imaginii unității medicale. El le-a cerut ziariștilor ca pe viitor să nu mai fie așa de exigenți cu spitalul din localitate și să închidă ochii la probleme de acest gen.

”Vă cer, reprezentanţilor presei, să fiţi alături de noi. M-a deranjat foarte mult articolul cu puricii. Purici avem şi acasă, că îi poţi lua de oriunde. Nu ştiu dacă vă daţi seama cât rău faceţi spitalului, pentru că foarte mulţi oameni după ce aud poveştile astea pleacă de aici, nici nu vor să încerce la Arad ori şansa noastră e să fim uniţi toţi în jurul spitalului, să închidem ochii când se mai întâmplă aşa ceva”, a declarat președintele CJ Arad.

Cionca a mai spus că va cere conducerii spitaluluui să nu mai fie permis accesul aparţinătorilor în afara programului de vizite.