Pompierul campion, calificat la Campionatul național de fotbal-tenis din cadrul Cupei ASPR

486

Cel mai bun pompier din România la fotbal-tenis, olteanul Cătălin Gavrilă, s-a calificat și anul acesta la etapa națională a Campionatului de fotbal-tenis – Cupa Asociației Sportive a Pompierilor din România, ediția 2018.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Matei Basarab” al județului Olt, în colaborare cu Asociația Sportivă „Pompierul” Olt, au organizat astăzi, la Baza „Tenis Club Sincron” din municipiul Caracal, etapa zonală a Campionatului de fotbal-tenis – Cupa Asociației Sportive a Pompierilor din România, ediția 2018.

„La această etapă au participat nouă sportivi, din cadrul Inspectoratelor pentru Situații de Urgență Olt, Dolj și Argeș. Cătălin Gavrilă, pompier în cadrul ISU Olt – Detașamentul Caracal, multiplu campion național la această disciplină sportivă, la proba de simplu și echipa formată din Alin Chiliman și Nelu Luță, de la ISU Dolj, la proba de dublu, vor reprezenta Oltenia la Etapa Națională a competiției.„, anunță ISU Olt.

Campionul oltean a câștigat anul trecut medalia de aur la etapa națională și este câștigătorul a nouă campionate organizate de IGSU și MAI.

Etapa finală a Campionatului de fotbal-tenis, Cupa ASPR, ediția 2018, se va desfășura la sfârșitul acestei luni și va fi organizată de ISU Hunedoara și Asociația Sportivă a Pompierilor din România.