HALUCINANT O femeie din Argeş, împuşcată din greşeală de poliţişti. Vezi cum a fost posibil

103

O femeie a fost împuşcată din greşeală de poliţiştii de la Postul de Poliţie din Lunca Corbului, judeţul Argeş. Ea se afla în dreapta unui şofer care a refuzat să oprească la semnalul regulamentar al oamenilor legii şi a fost rănită în urma folosirii de către aceştia a armamentului din dotare pentru imobilizarea şoferului. Femeia a fost transportată la spital, rănile suferite nu i-au pus în pericol viaţa.

Incidentul a avut loc noaptea trecută pe DJ679, pe raza comunei Bârla.Pentru că şoferul unui autoturism a refuzat să oprească, poliţiştii au plecat în urmărirea maşinii pe care acesta o conducea. Pentru imobilizarea autoturismului, poliţiştii au tras mai multe focuri de armă.

Autoturismul a fost, în cele din urmă, oprit pe raza comunei Hârsești, iar conducătorul auto imobilizat. Ulterior, polițiștii au constatat că o femeie de 31 de ani, pasageră în autoturism, prezenta o rană împușcată în zona toracelui. Glonţul a intrat şi ieşit.

Focurile de armă au fost executate într-o zonă fără locuințe situată între comunele Bârla și Hârsești.

Șoferul care nu a oprit la semnal a fost amendat, i-a fost reținut permisul și i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, în acest caz fiind deschis un dosar penal pentru conducere a unui autovehicul sub influența alcoolului.