Maşină din Olt, implicată într-un accident pe ruta Sibiu- Vâlcea. O femeie însărcinată a ajuns la spital

483

O olteancă a ajuns la spital, însărcinată fiind, în urma unui accident desprins din filme. Roata de rezervă a autoutilitarei ce circula în faţa autoturismului din Olt s-a desprins, şoferul oltean frânând brusc şi fiind lovit de autoturismul de Sibiu din spate.

 

Traficul între Sibiu şi Vâlcea pe Drumul Național 7 – Valea Oltului a fost blocat în jurul orei 16.00, după ce trei mașini au fost implicate într-un accident rutier în Câineni, județul Vâlcea. Printre acestea, şi una cu număr de Olt. Potrivit poliţiei sibiene, se pare că accidentul a fost provocat de roata de rezervă a unei utilitare.

„La km 234+900 m, în localitatea Câineni a avut loc un accident rutier. Astfel, în timp ce circula spre Vâlcea, unei autoutilitare i s-a desprins roata de rezervă din spate,  care a sărit într-un autoturism de Olt ce circula în spatele acesteia.  Șoferul a frânat brusc fiind lovit din spate de un alt autoturism de Sibiu care nu a păstrat distanţa”, au anunțat reprezentanții Poliției Sibiu, citaţi de presa sibiană.

O femeie aflată în autoturismul cu număr de Olt a fost preluată de către ambulanță, aceasta fiind însărcinată.