„Spărgătorii de semințe”, „sparși” cu amenzi, la Caracal

216

Puși să strângă mizeria pe care au făcut-o, dar și amendați, locuitorii din Caracal prinși că au aruncat cojile de semințe sau alte resturi alimentare/gunoi pe jos, riscă amenzi.

Primăria Caracal va fi numai „ochi”, iar conducerea administrativă a celui de-al doilea municipiu al Oltului nu mai tolerează lipsa de bun-simț și responsabilitate a acelor locuitori care, în loc să arunce gunoiul unde ar trebui, îl aruncă în fața blocului, pe trotuar, spațiul verde sau alte locuri publice. Primăria a anunțat că mai ales cei ce mănâncă semințe și fac mizerie se vor alege nu numai cu amendă, dar vor fi puși și să curețe mizeria făcută. Iar amenda nu este deloc mică.

„Începând cu această lună „Spărgătorii de seminţe” din municipiul Caracal riscă amenzi între 100 şi 500 de lei dacă sunt surprinşi de poliţia sau jandarmeria română, conform HCL 73/29.06.2018. Așa că tinerii din Caracal se vor gândi de două ori înainte de a mânca seminţe în locurile publice, fără să aibă grijă unde aruncă cojile. Oricine scuipă seminţe pe stradă ori aruncă deşeuri trebuie să se aştepte la amendă și în același timp vor face și curățenie”, a anunțat viceprimarul Octavian Stănescu.