Un tânăr din Tia Mare şi-a UCIS unchiul cu cuţitul în timp ce păşteau vacile pe câmp

330

Un tânăr de doar 19 ani din comuna olteană Tia Mare a devenit criminal, pe fondul unei altercaţii cu unchiul său, în timp ce păşteau împreună vacile. Fapta s-a petrecut luni seara, tânărul fiind prins în această dimineaţă ascuns într-un lan de porumb.

Dintr-o ceartă banală, Ionuţ Fodor, de 19 ani, din comuna Tia Mare, a devenit criminal, ucigându-şi cu un cuţit unchiul, Ilarie Pietroi, de 48 de ani. Cei doi se aflau luni de rând cu vacile pe câmp, iar unchiul a plecat acasă, lăsându-şi nepotul singur să pască animalele. S-a întors seara beat, spun localnicii, s-au luat la ceartă şi şi-a lovit nepotul. Tânărul a ripostat lovindu-l cu un cuţit, lovitură fatală, după care s-a ascuns până în această dimineaţă, când a fost prins într-un lan de porumb.

În prezent, Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor şi furt calificat. „Cercetările au fost zădărnicite de faptul că, imediat după comiterea faptei autorul s-a sustras, fiind prins în cursul acestei dimineţi, într-un lan de porumb. Ancheta este în curs de desfăşurare, iar după stabilirea cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptei, se vor dispune măsuri legale corespunzătoare.”, arată Tribunalul Olt într-un comunicat de presă.