Liceul Tehnologic Tufeni- 100% promovabilitate la BAC

1372

Surpriza- surprizelor: cel mai bun liceu din județul Olt anul acesta, în urma rezultatelor obținute de absolvenți la examenul de Bacalaureat, este Liceul Tehnologic Tufeni.

64,9% este procentul de promovabilitate înregistrat în județul Olt la examenul de Bacalaureat, prima sesiune, înainte de contestații. 1.699 de candidați au reușit să obțină medii peste 6.00 și un singur candidat media 10.00.

Despre eleva de 10 la BAC:

Ea este singura elevă din Olt cu media 10 la BAC- din Grojdibodu, absolventă a Colegiului Cuza Corabia

Cel mai bun liceu din județ este unul din mediul rural: Liceul Tehnologic Tufeni- 100% promovabilitate. Deși doar 12 absolvenți s-au înscris la examen și doar jumătate s-au prezentat, toți cei 6 candidați au promovat, ceea ce plasează liceul pe primul loc pe județ.

Locul II este ocupat, cu promovabilitate de 97,13% , de Liceul Teoretic Mihai Viteazul Caracal. Aici din cei 244 de candidțai prezenți, au promovat 237.

La polul opus, la coada clasamentului sunt două licee care au reușit „performanța” de a nu avea nici măcar un absolvent promovat: Liceul Tehnologic Izvoarele și La Liceul Tehnologic Crâmpoia.

Cele mai slabe rezultate la BAC în Olt:

BAC: Niciun promovat de la liceele tehnologice Izvoarele și Crâmpoia. Vezi liceele cu cele mai slabe rezultate