Crimă la Cilieni: Şi-a ucis agresorul înfingându-i coasa în inimă pe izlazul comunei, la miezul nopţii

1064

O crimă oribilă s-a petrecut azi-noapte pe raza comunei Cilieni, un bărbat în vârstă de 41 de ani devenind criminal, încercând să se apere împotriva agresorilor ce l-au atacat la târla de oi. Pe unul l-a lovit cu coasa, omorându-l, vârful uneltei intrându-i bărbatului de 66 de ani direct în inimă.

Astăzi, procurori ai secţiei de urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, desemnaţi să instrumenteze cauze având ca obiect infracţiuni de violenţă, au dispus reţinerea, pentru o durată de 24 ore, începând cu ora 14:00, faţă de o persoană de sex bărbătesc în vârstă de 41 de ani, din comuna olteană Cilieni, ca urmare a săvârşirii infracţiunii de omor.

Potrivit procurorilor, „În fapt, s-a reţinut că în noaptea de 04.07.2018 în jurul orelor 00:00 – 01:00, în urma unui conflict spontan, suspectul P.I. din comuna Cilieni, judeţul Olt, a agresat-o fizic cu o coasă pe victima J.T. în vârstă de 66 ani, din aceeaşi localitate, în timp ce se afla pe izlazul comunei Cilieni, judeţul Olt, producându-i leziuni traumatice care au condus la decesul său. Imediat după dispunerea reţinerii, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Olt, arestarea preventivă a inculpatului, pe o perioadă de 30 de zile”.

Potrivit unor surse din loclaitate, se pare că bărbatul ce a devenit criminal ar fi avut în cursul zilei de ieri o altercaţie în sat cu cel pe care l-a ucis. Noaptea, bărbatul de 66 de ani, ajutat de câţiva prieteni, s-a dus peste acesta în câmp, la târla de oi pe care o păzea, agresându-l. Cel atacat s-a apărat cu coasa, iar vârful uneltei s-a înfipt direct în inima agresorului. Acum, deși a acționat pentru a se apăra, bărbatul de 41 de ani a devenit criminal și riscă să stea ani mulţi după gratii.