Oprescu a sărăcit de când este președintele județului

393

Aleșii olteni și-au reînnoit declarațiile de avere. Printre ei, și președintele județului, Marius Oprescu. Săracul săracilor, dacă este să ne uităm în declarațiile de avere și interese.

Nu tu casă, nu tu terenuri, nu tu mașină, nu tu un ligou acolo sau un tablou celebru, nu tu acțiune. Nimica nimicuța. Declarația de avere a ditamai președintelui de județ conține doar linii oblice. Ca tot alesul neamului, și Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt, și-a reînnoit declarațiile de avere și interese. Noile formulare făcute publice pe 11 iunie ne arată exact contrariul a cee ce crede toată lumea: că funcția înaltă îl sărăcește pe om. O dovadă vie este președintele județului.

Dacă prin 2008- 2009 Oprescu menționa în declarații acțiuni la SC Uniagro, administrator la SC Agro Capital și asociat la Ferma Veche, prin 2015 menținea controlul acționariatului la Ferma Veche și deținea jumătate din acțiuni la Sport Club FC Piatra Olt, iar în 2016 mai avea doar 50% din acțiunile clubului de fotbal, astăzi alesul județului se mai poate lăuda doar cu indemnizația de președinte- 103.874 lei/an, salariul soției (angajat Primăria Piatra-Olt- 47.345 lei/an) și un fond de pensii private deschis din 2012 la Aegon Pensii Cluj de 30.965,39 lei.