Spitalul Slatina caută psiholog stagiar și liftier

378

Spitalul Județean de Urgență Slatina a scos la concurs postul de psiholog stagiar la cabinet psihologie din cadrul Ambulatoriul integrat spitalului, dar și un post de liftier.

5 iulie este ultima zi de  înscriere pentru candidații care doresc să se înscrie pe postul de psiholog stagiar scos la concurs de către Spitalul Județean de Urgență Slatina. Candidații trebuie să aibă diplomă de licență în specialitate. Selecția dosarelor de înscriere se va face pe 13 iulie, concursul urmând a fi organizat pe 13 iulie- proba scrisă și 18 iulie- interviul. Concursul se va susține în sala de ședințe din Ambulatoriul integrat spitalului.

De asemenea, unitatea medicală a mai scos la concurs și un post de liftier la Atelierul de Întreținere și reparații instalații, utilaje, clădiri. Cei care doresc să se înscrie, trebuie să se grăbească, astăzi fiind ultima zi de depunere a dosdarelor. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: curs de calificare de liftier, autorizație I.S.C.I.R. și diplomă de bacalaureat. Concursul se va organiza pe 4 iulie- proba scrisă și pe 9 iulie interviul.