LOVITURĂ SUB CENTURĂ pentru PNL. Senatorul liberal de Olt, SIMINICA MIREA, a trecut la PSD

840

Prima femeie din Olt ajunsă în Camera Superioară a Parlamentului pe lista PNL, Siminica Mirea, a trecut la PSD. Discuțiile demarate în urmă cu mai mute săptămâni s-au concretizat în această după-amiază. Informația a fost confirmată pentru Realitatea Oltului chiar de demnitarul oltean.

,,Da, este adevărat, am trecut la PSD. Decizia am luat-o cu puțin timp în urmă. În luarea ei am ținut cont de mai multe aspecte. Unul dintre ele este legat de ce se întâmplă în PNL, la nivel central și local, un altul privește dorința mea de a face ceva pentru oamenii din județ care mi-au acordat votul. Vreau să pot să-mi duc la bun sfârșit promisiunile făcute în campanie și, din păcate, conducerea PNL a devenit total indiferentă de ceea ce își doresc oamenii,, a declarat senatorul Siminica Mirea.

Între fostul senator liberal de Olt și conducerea PNL Olt au existat de mai mult timp o serie de tensiuni. Aceste se pare că existau și la nivel central.

,,Aveam ceva informații legate de o iminentă trecere a doamnei senator Mirea la PSD, dar nu le-am luat în seamă. Am crezut că sufletul dumneaei este la PNL, dar m-am înșelat. Interesul este mai presus de rațiune. Cât despre motivele care au determinat-o să ia o astfel de decizie nu comentez,, a declarat liderul PNL Olt, Liviu Voiculescu.

În această perioadă mai mulți parlamentari liberali au făcut pasul spre PSD sau ALDE. Cei mai cunoscuți parlamentari care au părăsit partidul condus de Ludovic Orban sunt senatorii Daniel Zamfir și Marius Nicoară.