Președinte PNL Olt: când schimbi haina galbenă cu tricoul alb al unui miting propagandistic, nu mai este cale de toleranță!

140

Odată cu excluderea celor doi primari PNL care au participat la mitingul PSD, Savu Ungureanu și Liviu Anuța, președintele PNL Olt Liviu Voiculescu transite liberalilor că orice membru care nu se mai regăsește printre valorile și principiile liberale poate părăsi formațiunea.

Liviu Voiculescu nu mai vrea în PNL Olt membri care ʺse apleacă umili în fața unor promisiuni de conjuncturăʺ. Odată cu excluderea din partid a primarilor din Slătioara și Voineasa, președintele liberalilor olteni transmite un mesaj dur tuturor celor care s-au declarat alături de PSD și cu fapta, nu numai cu ʺsufletulʺ.

ʺCunosc represaliile ascunse la care sunt supuși primarii liberali. Aud tot mai des despre propunerile înaintate în tête-à-tête primarilor de a-și îndrepta orientarea politică spre stânga. Știu că, de multe ori, o înțelegere tacită, “cu sufletul”, nu reflecta voința certă a primarului, ci soluția de moment pentru ca acesta să-și poată onora proiectele edilitare. Însă când schimbi cu vădită nonșalanță și ostentație haina galbenă cu tricoul alb al unui miting propagandistic și te alături celor împotriva cărora militează partidul care ți-a încălzit scaunul de primar nu mai este cale de toleranță. În cazul primarilor PNL ai localităților Slătioara și Voineasa, reorientarea “cu sufletul” este și “cu fapta”. Drept care Biroul Politic Județean al PNL Olt a decis excluderea din partid a domnilor Savu Ungureanu și Liviu Anuța. Reamintesc primarilor, consilierilor, membrilor de partid și simpatizanților că PNL are nevoie de oameni integri, verticali, oameni care nu se apleacă umili în fața unor promisiuni de conjunctură. Cei care nu se regăsesc printre valorile și principiile liberale au deplinul nostru acord și participare de a părăsi formațiunea”, transmite Liviu Voiculescu.

Pe aceeași temă:

 

PNL Olt rămâne fără doi primari: i-a exclus după participarea la mitingul PSD