Accident rutier cu victimă. Autorul, un minor, a fugit de la locul accidentului

187

În această dimineață, un tânăr de 17 ani, viteaz nevoie mare, și-a luat un prieten și s-a urcat la volanul autoturismului deținut de familie. La scurt timp, el a provocat un accident rutier în comuna Curtișoara și a fugit de la fața locului. Polițiștii i-au întocmit dosar penal.

Accidentul a avut loc în această dimineață, înainte de ivirea zorilor, pe  Județean 546, în comuna Curtișoara. Tânărul teribilist, de 17 ani, din  localitate, care se urcase la volan fără a avea dreptul să conducă, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat într-un stâlp de iluminat din afara părții carosabile. Speriat de năzdrăvănia lui,care putea să-l coste viața pe el dar și pe amicul care a urcat în mașină,  după tânărul a părăsit locul producerii accidentului.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea unui bărbat de 23 ani, din comuna Schitu, pasager în autoturism.

Potrivit polițiștilor, în cauză au fost întocmite acte procedurale, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis  și părăsirea locului accidentului, fapte prev. şi ped. de art. art. 196, art. 335 și art. 338 din Codul Penal.