Se caută electrician, zugrav şi tâmplar pentru Unitatea Militară Caracal

639

Unitatea Militară 01252 Caracal, din Ministerul Apărării Naţionale, a scos la concurs trei posturi de muncitori cu specializările electrician, zugrav- zidar şi tâmplar.

Studii cel puţin generale, vechime de 3 ani şi 6 luni, calificare, autorizaţie ANRE, autorizaţie pentru lucrul la înălţime şi obţinerea autorizaţiei de acces la informaţii clasificate sau a certificatului de securitate sunt condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească cei care doresc să se înscrie la concursul organizat de UM Caracal pentru postul de electrician. 18 iunie este data limită pentru depunerea dosarelor, concursul constând în susţinerea unei probe practice pe 4 iulie şi a unui interviu pe 10 iulie.

Tot în iulie se va ţine concurs şi pentru postul de zugrav- zidar pentru care se impun aceleaşi condiţii candidaţilor. 18 iunie este data limită pentru depunerea dosarelor, proba practică urmând a fi susţinută de 2 iulie şi interviul pe 6 iulie.

Pentru postul de tâmplar, se cer studii medii/generale şi vechime în specialitate de 6 ani şi 6 luni. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 18 iunie – termenul limită de depunere a dosarelor, 25 iunie proba practică şi 29 iunie interviu.