Scene șocante! Bătută cu bestialitate de fiul ei

118

Un apel la 112 a sesizat Secția 14 a Poliției Capitalei că, o femeie este agresată de un bărbat, iar oamenii legii s-au deplasat la fața locului.

Femeia fusese bătută chiar de fiul ei care era cunoscut că are afecțiuni medicale și care în prezent este internat într-o unitate spitalicească.

Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se poate vedea cum o femeie este târâtă câţiva metri pe trotuar. La un moment dat, victima, căzută la pământ, încearcă să se ridice. Agresorul se năpusteşte asupra ei cu picioarele.

Femeia a fost transportată la o unitate spitalicească pentru îngrijiri medicale, în urma acestora constatându-se că leziunile suferite nu au fost de natură a-i pune viaţa în pericol, motiv pentru care a părăsit unitatea de primiri urgenţe.

Bărbatul în vârstă de 40 de ani, cunoscut cu afecţiuni medicale, a fost internat într-o unitate de specialitate. Secţia 14 Poliţie s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, urmând a fi stabilită întreaga situaţie de fapt şi a fi dispuse măsuri în consecinţă.