Pe primul loc în grupă la baraj, CSM Slatina rămâne în liga Naţională!

142

CSM SLatina a câştiga în această seară întâlnirea cu CS Mioveni din grupa de calificare/menţinere în Liga Florilor. La finalul celor 60 de minute tabela de marcaj indica 26 la 24. Cu două victorii din tot atâtea întâlniri şi cu un golaveraj foarte bun, fetele lui Bora s-au instalat pe primul loc în grupă şi astfel se menţin pe prima scenă handbalistică românească.

La capătul a 60 de minute în care Victorina Bora nu a părut să se reţină de la introduce în teren şi jucătoarele folosite mai puţin în clasament, meciul a părut unul extremd e echilibart dacă ne uităm la evoluţia scorului.

Cu doar 5 minute înainte de fluierul final, tabela de marcaj indica 23 la 23. Minunea aşteptată de fetele de la Dacia care păreau că-şi dau şi sufletul pe teren, doar şi doar pentru a face faţă jocului relaxat al slătinenecelor, nu s-a întâmplat. În final, deşi relaxate, fetele lui Bora s-au impus şi, în urma celor două victorii, au încheiat grupa pe primul loc. Acest lucru le permite menţinerea pe prima scenă handbalistică şi atiungerea obiectivului propus care nu a fost unul uşor.

Felicitări fetelor care s-au adaptat din mers nivelului competiţiona impus de prima ligă şi, în plus, chiar dacă nu întotdeauna au câştigat, de cele mai multe ori, în retur, au făcut spectacol prin jocul dinamic practicat. Felicitări merită din plin şi antrenoarea Victorina Bora care a crezut în şansa elevelor sale şi a găsit, în cele din urmă, soluţia pentru ca iubitorii acestui sport să vadă la Slatina echipe de nivel internaţional şi jucătoare de talie mondială.

Felicitări merită pe deplin şi viceprimarul gigi Ernes Vâlceleanu care a fost permanent alături de echipă şi i-a dat mână liberă lui Bora să-şi construiască echipa aşa cum a creyut de cuvinţă.