Deputații de Olt Stănescu și Ciocan, discuții în Germania despre Politica Agricolă Comună

100

Condusă de deputatul de Olt Alexandru Stănescu, o delegație a Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice din Camera Deputaților, din care face parte și deputatul de Olt Dan Ciocan, se află în aceste zile în Germania, într-o vizită de lucru.

În perioada 15- 18 mai, mai mulți deputați români, membri ai Comisiei pentru agricultură, conduși de președintele comisiei, parlamentarul de Olt Alexandru Stănescu, vizitează Germania, tema discuțiilor fiind Politica Agricolă Comună și așteptările României pentru noua PAC. Din delegație face parte și deputatul de Olt Dan Ciocan, iar parlamentarilor români li s-au alăturat ambasadorul  Emil Hurezeanu și Ana Maria Popeia, secretar I la Ambasada României în Republica Federală Germania.

Aleșii noștri au vizitat Parlamentul landului Brandenburg și au avut o întrevedere cu președintele și membrii Comisiei pentru agricultură omologi, apoi orașul Beelitz, unde au vizitat o fermă de sparanghel, o cultură de afine și o herghelie.