Elev din Caracal, locul I la Olimpiada Națională domeniul Electric, Electrotehnic, Electromecanic

1520

Un elev de clasa a XI-a din Olt este cel mai bun din țară în domeniul Electric, Electrotehnic, Electromecanic. El învață la Colegiul Tehnic ”Matei Basarab” Caracal

Oltul a ocupat la Etapa Națională a Olimpiadelor la Disciplinele din aria curriculară ”Tehnologii” domeniile ”Electric, Electrotehnic, Electromecanic” locul I, fiind astfel la nivelul claselor a XI-a reprezentat cu succes de către Daniel BĂLAȘA, elev al Colegiului Tehnic ”Matei Basarab” Caracal. Elevul este îndrumat de către prof. Rădulescu Maria, prof. Puiu Ileana-Cristiana, prof. Nițu Maria și prof. Grigore Cristian-Augustin.

„Elevul Bălașa Daniel este un elev pasionat de domeniul electric și s-a remarcat prin rezultate deosebite în activitatea școlară la disciplinele de specialitate, dar nu numai. Performanța obținută s-a bazat pe efortul susținut al elevului și pe suportul profesionist oferit de către cadrele didactice care l-au îndrumat. Selecția elevului în grupul elevilor capabili de performanță a venit firesc, ținând cont de progresul remarcabil înregistrat de acesta. Colegiul Tehnic ”Matei Basarab” se  mândrește cu acest rezultat ce poate fi adăugat performanțelor anterioare obținute de elevii și profesorii acestuia!”, declară Marina Samiee, directorul colegiului.

Olimpiada s-a desfășurat la Buzău, luna trecută, participând  peste 130 elevi din toate județele țării.