Oltenii cu talent, invitați „La porțile râsului”. Gogu Neagoe, în juriu, alături de mari artiști

169

Trupe de teatru, epigramiști, fotografi, caricaturiști, cu vârsta minimă de 16 ani, sunt așteptați să se înscrie la Festivalul Național de Satiră și Umor „La porțile râsului”, organizat la Drobeta Turnu Severin. Din juriu, alături de Dorel Vișan și Florin Zamfirescu va fi și caricaturistul oltean Gogu Neagoe.

21 mai este data până la care oltenii cu talent și, neapărat, umor, se pot înscrie pentru a participa la Festivalul Național de Satiră și Umor „La porțile râsului”, Drobeta Turnu Severin, festival dotat cu premii în valoare de 12.000 d elei și care va fi organizat în perioada 8-10 iunie.

Festivalul va fi organizat pe mai multe secțiuni:  secțiunea interpretare (se pot înscrie trupe de teatru de liceeni, studenți sau particulare), secțiunea epigramă umoristică, secțiunea fotografie umoristică și secțiunea caricatură.

Juriul va fi alcătuit din personalităţi ale vieţii culturale, actori, regizori, scriitori, specialişti ai instituţiilor de profil din ţară, radio si televiziune: Dorel Vișan (actor/scriitor), Florin Zamfirescu (actor/decan UNATC), Cornel Udrea (scriitor), Adrian Fetecău (umorist/grupul Vouă), Marilena Dumitrescu (scenarist), Gogu Neagoe (caricaturist), Sorin Vidan (scriitor), Costi Bădet (actor/producător evenimente).