IMAGINI cu tinerii DECEDAȚI în accidentul din Olanda: soț și soție și fratele acesteia

3601

Doi dintre cei trei tineri din Caracal decedați în accidentul de luni din Olanda sunt soț și soție. Al treilea este fratele fetei, iar una dintre victimele aflate în stare gravă la spital este prietena acestuia.

Soții Adina (27) și Aurel Soreanu munceau în Olanda pentru a asigura un viitor mai bun micuțului lor David, împreună cu fratele Adinei, Cosmin Zîmbrea și prietena acestuia Andreea. Impactul dintre microbuzul în care se aflau luni când se întorceau d ela lucru a fost fatal pentru cei doi soți și Cosmin, iar Andreea se numără printre victimele aflate în spital.

Ai fost un suflet bun si mare pe pamant care a avut puterea sa lupte din greu cu viata asta crunta! Un exemplu pentru noi toti! Acum Dumnezeu a avut nevoie de tine sa veghezi asupra celor dragi. Nu te vom uita niciodata si mereu vei fi in inimine noastre. Dumnezeu sa va odihneasca in pace!

Publié par DaNy DaNy sur mardi 20 mars 2018

 

„Nu pot sa mă abțin nu pot pur și simplu de când am auzit cumplita veste despre tinerii mei prieteni Aurel și Adina Soreanu și Cosmin și Andreea 4 tinerii frumoși și cu vise și planuri de viitor ?. …Cu ce au greșit ei? Ca au plecat sa muncească și sa își asigure o viață mai bună lor și copilului lor ?De ce nu s-a putut în tara noastă? Tara de c…t asta este parerea mea, puțin îmi pasa dacă cineva mă va critica ca am acesta părere dar așa este. De ce nu se face ceva ?Când se va schimba ceva? Ca tinerii,părinții sa nu mai plece din tara asta ca familiile sa nu se mai despartă. copii sa nu mai sufere după părinți sa nu mai fie vărsate lacrimi .Cum îi se va explica lui Darius ca mama tatăl lui nu mai exista si ca il va veghea din cer ?!Ca unchiul și mătușa lui nu mai sunt ca ei de fapt plecaseră sa își împlinească un vis sa ajungă în fata altarului și ca totul sa distrus.Toti acestia sau stins pe drumuri străine datorita faptului ca aici la noi în tara asta ei nu ar fi putut sa realizeze. Pentru ca aici nu poți sa Îți îndeplinești nimic de abia poți trai după o zi pe alta …Trebuie sa pleci sa devii sclavul străiniilor ca sa poți sa Îți intretii familia. Lași acasă copii și soții, părinții,frații cu lacrimi, cu sufletele îndurerate și pleci dar nu stii când te mai întorci și dacă te întorci exact ca în cazul acestor tineri.Nu sau putut bucura de Darius nu sau putut bucura de nimic din ce realizasera. Dureros!Condoleanțe ambelor familii! !!!! ??”, a postat o prietenă a celor doi soți pe o pagină de socializare.

Mesaje de condoleanțe și regret au postat și rudele sau prietenii:

„Plecați de acasă pe piciaoare cu zâmbetul pe buze, au vrut doar să munceasca să poată avea o casă. …Si azi îi aşteptăm să se intoarca a casă la puiu lor cel mic si la toți cei dragi dar nu va mai fi nimic aşa cum a fost odata. .Va voi purta mere in sufletul meu, dragi mei verişori !!?????”

„Odihniti-va in pace suflete tinere si frumoase.Cosmin Zimbrea Adyna Soreanu, Aurel Soreanu ??? Iar pe tine, draga mea prietena te asteptam cu totii acasa sanatoasa. Multa sanatate, Andreea Ruxandra mea”

Cosmin și prietena sa

În accidentul produs luni, pe drumul N270, la est de Helmond, Noord-Brabant, în Olanda, au decedat cicni riomâni, iar alți 3 români au ajuns la spital. Ei se  întorceau spre casă după ce lucraseră în Helmond. Tinerii lucrau pentru compania Horizon Groep care are mai multe filiale în Europa de Vest și este specializată în plasarea și supravegherea personalului de producție provenit din Orientul Mijlociu și țările din Europa de Est, la producători și în cadrul industriei alimentare.