Incident grav la școală! Chiulul de la oră l-a trimis la spital

219
foto: arhivă

Un incident a avut loc la școala din localitatea vrânceană Dumitrești, unde un elev de 11 ani a căzut pe scări în timp  ce încerca să alunece pe balustradă și a ajuns la spital.

Incidentul a fost raportat cadrelor didactice, medicului din localitate, serviciului de ambulanţă şi asistentului maternal care are grijă de copilul de 11 ani.

„Doi copii de clasa a V-a de la Şcoala Gimnazială din Dumitreşti nu s-au dus la una dintre ore, s-au ascuns într-o toaletă şi, după ce s-a sunat, s-au jucat pe hol. Unul dintre ei s-a dat pe burtă pe o balustradă, s-a dezechilibrat şi a căzut de la aproximativ doi metri înălţime. A fost văzut de femeia de serviciu, ea şi colegul au anunţat cadrele didactice, apoi a fost chemat medicul din localitate şi, bineînţeles, a fost anunţat incidentul la 112. Copilul este în plasament, a fost anunţat şi asistentul maternal. Din câte am înţeles, nu este vorba despre copii problemă, ei au lipsit de la o oră şi erau marcaţi cu absenţă”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISJ Vrancea, Bogdan Ciubotaru.