ACCIDENT GRAV soldat cu ȘAPTE VICTIME, printre care și un copil. Două mașini s-au ciocnit în centrul orașului

223

Şpte persoane, printre care şi un copil de cinci ani, au fost duse la spital cu puţin timp în urmă. Cu toţii au fost răniţi într-un grav accident rutier ce a avut loc în municipiul Petroşani. Victimele erau pasageri în două autoturisme care s-au lovit frontal.

Accidentul rutier a avut loc în municipiul Petroşani şi s-a soldat cu mai multe persoane rănite. Una dintre victime se afla în încarcerată fiind nevoie de pompierii Detaşamentului Petroşani specializaţi în descarcerare şi prim ajutor precum. La faţa locului a mai sosit şi mai multe echipaje SAJ. Acestea au intervenit pentru salvarea a şapte persoane – o femeie, cinci bărbaţi şi un copil în vârstă de 5 ani. Cei şapte se aflau în două autoturisme care au intrat în coliziune. Cel mai grav rănit a fost un bărbatul găsit  încarcerat.  Toţi răniţii, cu politraumatisme în urma accidentului rutier, au fost transportaţi conştienţi la UPU Petroşani, cu ambulanţele”, arată un comunicat de presă al ISU Hunedoara..

Accidentul a avut loc în zona Minei Livezeni.

Potrivit poliţiştilor ,,un conducător auto de 49 ani, din Petrila, a pătruns pe sens opus şi a acroşat autoturismul care circula regulamentar din sens opus, condus de un tânăr de 27 de ani, înmatriculat in judeţul Argeş. În cauză a fost întocmit dosar penal”.

Deşi copilul nu prezenta traumatisme, a fost transportat la spital pentru investigaţii suplimentare.

Poliţiştii încearcă acum să stabilească exact cum a avut loc accidentul