INCREDIBIL Victima crimei de la spitalul din Slatina o vroia moartă pe asistenta şefă pentru a-i lua locul. Managerul SJU Slatina recunoaşte că femeia vroia funcţia de asistent şef

1679

În biletul de adio, criminalul îşi justifică gestul prin presiunile făcute asupra lui de femeie şi un amic poliţist. Aceştia voiau ca bărbatul să le omoare pe doctoriţa Mischie şi pe asistenţa şefă Alice. Afirmaţiile criminalului sunt susţinute într-un fel de declaraţia managerului SJU Slatina. Cătălin Rotea a susţinut că femeia venise în audienţă în urmă cu ceva timp pentru a-i cere să o numească şefă de secţie. De fel din Vitomireşi, ea a încercat să-l detemine susţinând că sunt rudă.

Iată ce scris criminalul în biletul de adio găsit în locuinţa sa de soră:

,,Această jigodie nenorocită mi-a distrus viaţa. Ea, în cârdăşie cu omul în care am avut cea mai mare încredere, ofiţer sub acoperire la DNA. M-au umilit în cel mai cumplit mod. Din această cauză am trecut la acest gest. Pentru mine era un calvar să mai trăiesc în halul ăsta. (…) Numărul de telefon al acestui animal. Vreau să afle toată lumea de ce am recurs la acest gest să spuneţi la presă tot. (…) Ajunsesem să fiu urât de toată lumea din cauza lor. Îmi pare tare rău că nu pot să-l omor şi pe el. Din mormânt, din Iad de unde dracu oi fi, nu am să-i dau pace. Ar fi multe de spus dar simt că mă sufoc şi nu pot să-mi duc planul la îndeplinire. Am tot amânat din cauza la mama mea care o să sufere, dar nu mai puteam trăi”.

Ramona Cosmescu, asistenta de la Psihiatrie ucisă de iubitul infirmier, fusese în trecut şefă de secţie. Ea ar fi fost schimbată în urma unui raport al doctoriţei Mischie. De aici pare să fi venit şi dorinţa de răzbunare a asistentei faţă de cele două femei. Prima îi luase locul, iar cealaltă contribuise la îndepărtarea ei din funcţie.

O parte din colegii celor doi susţin că Ramona Cosmescu era o şefă cam ciudată.